Mit kell tudni az utazási partnerünkről?

kepkivagas.JPG

Egy rövid összefoglalót készítettem az utazási partnerünkről.

Beontrips.com egy online magyar utazási iroda. Használata egy webáruházhoz hasonlít, a kiválasztott utazást a kosárba helyezve vásárolhatod meg. Egy helyen megtalálsz minden fontosat, ami egy utazás megtervezéséhez és lefoglalásához kell.

Mennyire biztonságos?

Nyugat-Európában már ma is az utazások közel felét online portálok értékesítik. A fapados légitársaságok is felismerték ezt a trendet, és a repülőjegy mellé több szolgáltatást is ajánlanak, de náluk általában szűkebb a választék. Az utazók viszont szeretnek válogatni, a legjobb és legkedvezőbb ajánlatokat maguk kiválasztani.

Ugyanolyan biztonságos a használata, mint ha külön oldalakon foglalnád a szállást és a repülőjegyet. Ugyanakkor, ha valamelyik szolgáltató, például egy légitársaság változtat a menetrendjén, a Beontrips átvállalja a módosítással járó teendőket és a (normál tarifával hívható) telefonos ügyfélszolgálat munkatársai gondoskodnak az esetleges járatváltozások, módosítások ügyintézésről.

Beontrips egyszerre nyújtjuk az online utazásszervező szolgáltatások rugalmasságát és a hagyományos utazási irodák biztonságát.

 persons-768683_960_720.jpg

Mit ajánl …?

  • kombinálható repülőjegy- és szállásajánlatok: állítsd össze a saját utadat több száz légitársaság és több százezer hotel ajánlatából és utazz bárhová a világon;
  • szállást, utazást (repülő, vonat, busz), autóbérlést és biztosítást egyszerre kínál.
  • körutazásokat is foglalhatsz, ráadásul egy térképes keresőfelületen
  • a repülőjegy és a szállás mellett programokra, múzeumokba, városnéző túrákra, focimeccs, koncert vagy kiállításra is lehet náluk foglalni. Ezért lehetőség van milánói repülőjegy mellé operajegyet is vásárolni, Mallorcára robogót bérelni, meccsre jegyet vásárolni, Jeep Safari Gran Canárián, vagy éppen búvárkodás Rodoszon
  • A cégnek magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálata is van, ahol a munkatársak gondoskodnak az esetleges járatváltozások, módosítások ügyintézéséről, vagy ha segítségre van szükséged a foglaláshoz
    • telefon: +36 1 6777 888 (helyi tarifával hívható, munkanapokon 8.30 – 17.30 óra között)
    • email: kapcsolat@beontrips.com

beach-3567454_960_720.jpg

Miért töltenéd a szabadidődet azzal, hogy az utazáshoz szükséges dolgokat több oldalon keresztül lefoglald, ha mindent megtalálsz egy helyen?

Továbbá a cég legjobb ár garanciát is vállal!

 

"Meggyőződésünk, hogy a lehető legjobb árakat kínáljuk,ezért legjobb ár garanciát vállalunk a nálunk foglalt repülőjegy és szállás utazási csomagokra!
Ha a foglalásodat követően megtalálod ugyanazt a repülőjegyet és szállást olcsóbban mint ahogy a beontrips.hu oldalon foglaltad, a különbözetet megtérítjük neked!"