Nyaralás Mallorcán: 8 csodálatos nap, medencés szállással, félpanzióval és repülőjegy Budapestről (08.22-08.29)

1_1.jpg

Mallorca

Mallorca  Spanyolország legnagyobb szigete, a Baleár-szigetek tagja, a Földközi-tengerben, az Ibériai-félszigettől keletre. A szigetcsoport többi tagjához (Ibiza, Formentera, és Menorca) hasonlóan közkedvelt turistacélpont

cala_banyalbufar-6c4bec82-ca1f-4c97-8ab6-720b2754db54.jpg

Mallorca sokkal több, mint csak egy nyaralósziget: a napfény, és a szép strandok mellett megszámlálhatatlan program-, kirándulási, és szórakozási lehetőséget, számos csodás látnivalót, és természeti szépséget tartogat. Nem túlzás, tényleg gyönyörű, varázslatos sziget.
cp0tclkvkdfq-031b33c076952d.jpg

Hotel Playa Blanca 2* felpanzióval

szallas_auguszt.jpg

Szállás kb 200 méterre van a strandtól

szallas2_4.jpg

Bővebb infó itt.
 
..............................................................................................................................................................
Az előző ajánlatokhoz képest most két ajánlatot hoztam nektek erre a csodálatos helyre. A Második ajánlat:

5 nap Mallorca 3* medencés szállással és repjeggyel Bécsből (10.21-10.25) csak 43.668 Ft

 

Szállás: Blue Sea Es Bolero 3*

szallas_oktz2.jpg

A szálloda csendes és kiváló környezetben, Cala d'Or turistaközpont szívében található. Mindössze ötpercnyi sétával két csodaszép homokos strand is elérhető, a Cala Egos és az Es Forti. A szállodától tíz percre bárok, vendéglők és táncklubok sokasága várja a vendégeket, és a tömegközlekedés is könnyen igénybe vehető. Ideális választás gyerekekkel utazó családok számára, akik a mediterrán napsütést szeretnék élvezni!

tt meg tudod nézni az időjárást (10.21-10.25) időszakra.

Bővebb infó itt.

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?