Egy hét Bulgária, Napospart repülővel és medencés szállással

sunrise-3569933_960_7201.jpg

Napospart

A bulgáriai Napospart 35 km-re, északra található Burgasztól. Építése a szocializmus idején, 1958-ban kezdődött. Az utóbbi időkben számos szállodát felújították, valamint új hotelek, vendéglátóipari, és szórakoztatóegységek épültek, és jelenleg is évről évre épülnek.

 

burgas-1651335_960_720_1.jpg

A Napospart Bulgária legnagyobb, és legnépszerűbb nyaralóhelye: 500 szálloda, és 110 ezer ágy várja azokat, akik nyaralásuk színhelyéül Bulgária ezt a részét választják. Magyarországi fiatalok körében is az egyik leglátogatottabb üdülőhely: népszerűségének oka, hogy a kék zászlós, homokos tengerpart, és a sok kikapcsolódási lehetőség ellenére, Bulgária, így a Napospart még mindig olcsónak mondható. Keleti árakon, nyugati színvonalat kínál - mintha nem is Bulgáriában lennénk, egy kis Amerika Kelet-Európában, vagy a bolgár Ibiza.

pict5.jpg

Family Hotel Romantic 3*

szallas2_3.jpg

A Napospart központi részén található Romantik szálloda nyári kerttel rendelkező kávézóval, valamint ingyenesen használható szabadtéri medencével várja vendégeit. A légkondicionált szobák erkéllyel rendelkeznek, a strand pedig 5 perces sétára található.

Ez a kényelmes szálloda itt létesült: Sunny Beach. A város központjától alig 200 méterre található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ügyfelek könnyűszerrel, gyalogosan is elérik a tömegközlekedési megállókat. A birtok 500 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A létesítmény összesen 27 otthonos lakegységgel rendelkezik.

szallas3_5.jpg

A(z) 2012. évben a szálláshelyet teljesen felújították. Ez a szálláshely ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Az utazók kiélvezhetik a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Ez a hotel egy a családok számára speciálisan kialakított szobát is kínál, mely a gyermekek számára kiságyat is tartalmaz. A látogatókat semmi sem fogja zavarni az itt tartózkodás során, hiszen ez a létesítmény nem állatbarát. Az autóval érkező látogatók járműveiket a szálláshely parkolóhelyeinek egyikén hagyhatják. A látogatók itt-tartózkodása igazán szórakozással teli lesz, köszönhetően a létesítményben kínált számos szabadidős tevékenységnek.

szallas1_6.jpg

 

Bővebb infó a foglalásról: itt!

A fenti linken lehetőség van más szállást is nézni, így mindenki az igényeinek megfelelően tudja kiválasztani a szállását.

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?