Álomutazás Maldív-szigetekre: repülőjegy és szállás félpanzióval a 4* Malahini Kuda Bandos üdülőkomplexumban

pict1.jpg

Tökéletes választás nászutasoknak-házassági évfordulójukat ünneplőknek. 

A MALDÍV-szigetek, vagy hivatalos nevén MALDÍV KÖZTÁRSASÁG az Indiai – óceánban, az Egyenlítő felett található.-Maldív szigetek teljes térképe itt!-. Ez a több mint 800 km hosszban elnyúló korallzátony szigetekből álló„ gyöngyfüzér„ valóban egy természeti csoda!

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára.

01.jpeg

Szállásról: 4*-os Malahini Kuda Bandos üdülőkomplexum

A Malahini Kuda Bandos resort újonnan épült, minden igényt kielégítő nyaraló komplexum az igazán egzotikus pihenésre vágyó utazóknak, mindössze néhány kilométer távolságra a fővárostól.

011.jpeg

A vendégek közvetlenül a part mentén épült, négyféle szobatípusból választhatnak. Napközben a Maaga éttermében, a hangulatos Bluu bárban, és a rekreációs központban várnak minden kedves pihenni vágyót. Az aktív kikapcsolódást kereső vendégek számos vízi sport közül választhatnak, de részt vehetnek halász programokon, búvár- vagy sznorkel kirándulásokon is. A szobaárak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót, a Környezetvédelmi Adót és a reptér - szállás transzfert oda-vissza.

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal, a szállást reggelivel és vacsorával a 4*-os Malahini Kuda Bandos üdülőkomplexumban, a privát repülőtéri transzfert, és a helyi idegenforgalmi adót.

0_1.jpeg

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal, a szállást reggelivel és vacsorával a 4*-os Malahini Kuda Bandos üdülőkomplexumban, a privát repülőtéri transzfert, és a helyi idegenforgalmi adót.

A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, beállíthatod a kívánt szobatípust és az utazók létszámát, a foglalás gombbal pedig azonnal lefoglalhatod.

Egy különleges alkalomra, egy különleges hely, mert megérdemled!

 

Bővebb infó: itt!

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

 

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?