Romantikus hosszú hétvége Velencebe 3* hotellel, repülőjeggyel (11.27-12.01)

Velence

venice-3130323_960_720.jpg

Velencéhez semmi nem fogható. A lagúnára épült, páratlanul gazdag város évszázadok óta vonzza a művészeket, kereskedőket, tudósokat és persze a turistákat. Nevezték a legromantikusabbnak, az Adria királynőjének és a legfenségesebbnek (La Serenissima), és aki Velencébe látogat, hamar ráérez, hogy miért – még akkor is, ha ma már évente mintegy 15 millió turistatársával kell osztoznia az élményen. Ikonikus nevezetességeit, a Szent Márk teret és a Szent Márk Bazilikát, a Dózse-palotát, a Sóhajok hídját, a Canale Grandét vagy a Rialto hidat egyszer élőben kell látni, ahogy a gótika és a reneszánsz építészet mindenütt jelen lévő remekeit is. Két nevezetesség között bátran kanyarodj le a szűk sikátorokba: ha szerencséd van, kis időre még a tömeget is elkerülheted, és előbb-utóbb biztosan visszakeveredsz valamelyik főbb útvonalra.

venice-1721988_960_720.jpg

Ne hagyd ki a Rialto piacait, ahol a híres halpiacot, Campo della Pescariát is megtalálod. Kóstold meg fekete, tintahalas spagettit, vagy ha óvatosabb vagy, a helyi szendvicset, a tramezzinót, és keresd meg a kedvenc kávézódat. Nem lesz nehéz dolgod: a velenceiek a kávéról is mindent tudnak, hiszen Európában itt nyíltak először kávéházak a 17. században.

Szállásról: Hotel Villa Parco  3*

1_10.jpg

- Szállás helye
A(z) Hotel Villa Parco Velence városában (Velencei Lido) helyezkedik el. A szálláshelytől mindössze pár percre található a(z) Velencei Kongresszusi Központ és a(z) Szent Márk-bazilika. Ez a(z) szálloda a(z) Santa Maria Elisabetta vízibusz és a(z) Lido tengerpart közelében található.

- Szobák
Helyezze magát kényelembe a(z) 22 szoba egyikében, melyekben minibár is található. A(z) ingyenes nagysebességű (vezetékes) internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető többféle kábelcsatorna csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja.

- Szabadidő- és wellnessközpont, prémium szolgáltatások
A szálláshely kínálta egyéb szolgáltatások és létesítmények közé tartozik ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és társalgóban elhelyezett televízió.

- Étkezési lehetőség
Ha egy kis nyugalomra vágyik, és szobájában szeretne étkezni, akkor élvezze ki a(z) szálloda 24 órában rendelkezésre álló szobaszerviz szolgáltatása nyújtotta lehetőségeket. A szálláshely területén található bár/társalgó finomabbnál is finomabb italokkal várja a vendégeket.

.............................................................................................................................................................

Romantikázz a pároddal Velencében mert ez nektek is jár!

Velence hosszú hétvége 5 nap (11.27-12.01)
- 3* szállás mindösszesen pár percre található a(z) Velencei Kongresszusi Központ és a(z) Szent Márk-bazilika.
- ár: 38.855 Ft/fő

Bővebb infó itt!

5_7.jpg

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?