Körütazás: Délkelet-Ázsia: Bangkok, Angkor, Phuket, 12 nap novemberben

1_5.jpg

Körutazás Délkelet-Ázsiában: Bangkok, Angkor és Phuket.

 

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a feladott poggyászt és a szállást. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást.

Ajánlunk egy-egy szállást, de a következő lépésekben másik hoteleket is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást.

A beontrips.com-on gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, módosítanál a foglaláson vagy az utazás közben van szükséged segítségre.

Bangkok

grand-palace-1822487_960_720.jpg

Thaiföld fővárosa, Bangkok, Ázsia egyik legizgalmasabb városa. Egyszerre hipermodern metropolisz és a legjobb thai hagyományok őrzője. Tény, hogy hatalmas, és első pillantásra akár kaotikusnak is tűnhet, de nem kell hozzá sok idő, hogy kiderüljön, mindenki számára tartogat nagy dolgokat, és felfedje nyugodt, békés, hagyományosan thai arcát. Az éjszakai élet legendás, és ugyanolyan változatos, mint a város maga. A vásárlásmániások a luxusmárkákat elképesztő töménységben felvonultató bevásárlóközpontoktól az úszó piacokig mindent megtalálnak. A gasztronómia rajongói éttermek ezreiben válogathatnak thai fogásokból, de persze jelen van valamennyi nemzetközi konyha is, a kis utcai kifőzdék közül pedig nem egy a saját, családi specialitásait kínálja. A leghíresebb turistalátványosságok a történelmi városrészben, Rattanakosin szigeten találhatók, köztük a Királyi Palota és a híres smaragd Buddha otthona, a Wat Phra Kaew, nem messze tőle pedig a Wat Pho, amelyben ezernél is több Buddha szobor és a világ legnagyobb fekvő Buddhája lakik.

Szállás 4* Heritage Hotels Sathorn

1_6.jpg

A szállásról

Ez a kényelmes szálloda itt található: Sathorn. A város központjától alig 2. 0 kilométerre épült létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek és a szálláshely 2. 5 kilométerre fekszenek egymástól. A vendégek alig 2. 0 kilométert kell megtegyenek a legközelebbi tömegközlekedési megállókig. Az ügyfelek mindössze 30. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben 28 barátságos szoba található. A(z) Heritage Hotels Sathorn 2013 évben lett renoválva. Ezen felül az ingatlanban Wi-Fi hozzáférést is kínálnak. A(z) Heritage Hotels Sathorn 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. Ebben a létesítményben kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Ez a(z) Heritage Hotels Sathorn nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll.

Siem Reap

0_3.jpg

Siem Reap nem túl nagy, barátságos, kellemes hangulatú, élhető város. Az utcák nem túl szemetesek, tele vannak kis boltokkal. A városban érdekesen keveredik a francia gyarmati stílus az új, enyhén ízléstelen modernnel.

angkor-wat-425690_960_720.jpg

Itt kevésbé érződik a szegénység és a nyomor, melynek oka, hogy a város mellett lévő Angkor templom együttese Délkelet-Ázsia egyik leglátogatottabb turistalátványossága, és ez kedvezően hat Siem Reap fejlődésére. Nagy hatással van a fejlődésre, hogy koreai segítséggel megépült a thai határtól Siem Reapig az aszfalt út, ami viszonylag gyors és kényelmes utazást biztosít szárazföldön. Ennek következtében az út mentén a falvak is virágzásnak indultak. A korlátlan fejlődésnek azonban a helyi hatóságok igyekeznek gátat szabni, a gomba módra szaporodó hoteleket nem építhetik magasabbra a kivitelezők, mint Angkor Wat tornyainak magassága. A szállodák - és velük a külföldi vendégek - száma ennek ellenére évről-évre nő.

Siem Reapban a szállodák szépek, minden igényt kielégítenek és az európai árakhoz képest olcsóak, de még a thaiföldi szállodaáraknál is kedvezőbb az áruk. Aki szeretne egy kis luxust és kényeztetést, az itt megteheti. A 4-5 csillagos szállodákban nem fognak csalódni.

Külön említést érdemel, hogy Siem Reap belvárosában, a régi piacnál ( old market ) a pub utcában temérdek étterem és bár várja az utazókat. A francia gyarmati stílusban épített öreg házak verandás teraszain kialakított éttermek nem csak olcsóak, de kitűnő ételeket is kínálnak. Van itt indiai, japán, khmer, thai, kínai, sőt még kifejezetten jó francia és olasz étterem is.

Szállás 4* River Bay Villa

 

szallas_1.jpg

Phuket

 

1_7.jpg

Phuket a legnagyobb és talán leghíresebb thai sziget, az ország egyik legkedveltebb turistaparadicsoma. Ez persze nem véletlenül alakult így: Phuketen minden adott a felejthetetlen, egzotikus nyaraláshoz. Végtelennek tűnő, fehér homokos partok, smaragd tenger, elsőrangú korallzátonyok, harsogóan zöld vidék biztosítanak hátteret a számtalan programlehetőséghez.

active-2412622_960_720.jpg

A sziget legfelkapottabb része Patong Beach, ahol a helyenkénti zsúfoltságért cserébe rengeteg program-, vásárlási-, szórakozási lehetőség és legendás éjszakai élet jár. Ha inkább nyugalmat keresel, válaszd Kamala, Surin, Laem Singh, Karon vagy Kata Beach nyugalmasabb partszakaszait. Ha pedig legalább egy kicsit megismerkednél a hagyományos thai világgal, látogasd meg a sziget pezsgő székhelyét, Phuket várost is a nyaralás alatt.

Szállás 4* Patong Resort

00_3.jpg

0_4.jpg

Ez a kényelmes szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: Patong. A szálláshely csak egy rövid sétára található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A szálláshely mindössze 5. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a vendégek számára. A látogatók könnyűszerrel elérik a tömegközlekedési megállókat. A birtok 150 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az utazók mindössze 45. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 325 szobából áll. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen az épületen a(z) 2013. évben teljes renoválást végeztek. A(z) Patong Resort ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Az utazókat a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntik. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). A(z) Patong Resort közösségi helyiségei mozgáskorlátozottak számára is hozzáférhetőek. Ebbe a létesítménybe háziállatok nem hozhatók. Ezen felül a helyszínen egy parkoló is a vendégek további kényelmét szolgálja. Az ingatlannál kényelmes transzfer szolgáltatás is igénybe vehető a repülőtérre. A(z) Patong Resort büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. Ez a létesítmény minden olyan szükséges szolgáltatással és kényelmi berendezéssel rendelkezik, mely egy sikeres üzleti esemény lebonyolításához szükséges.

Szerintem ez egy csodálatos körutazás, bővebb infó: itt!

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?

 

 

 

Címkék: Egzotikus