Marokkó, Marrakesh 5 csillagos szállással, reggelivel és repülőjeggyel (09.06-09.09)

057533a_hb_p_003.jpg

Hosszú hétvége igazi kényelemben az ezerszínű Marrakeshben!

A városról:

Ha valódi egzotikus úti célra vágysz, de nem akarsz sokat repülni, vagy kevés időd van az utazásra, Marokkó egyik legszebb városa, az Atlasz hegység lábánál fekvő Marrakesh a tökéletes választás. A narancs és vörös árnyalatiban épült város nemcsak látnivalóival nyűgöz le, hanem folyamatos nyüzsgésével, a hangok, ízek, szagok kavalkádjával is. Ismerkedj meg a klasszikus iszlám építészet remekműveivel, add át magad a Medina – a labirintusszerű óváros és bazár – élénk forgatagának, ha pedig elfáradtál, frissítsd fel magad egy mentateával vagy frissen facsart gyümölcslével – Marrakeshben hibátlanul készítik mindkettőt.

pict2.jpg

Szállásról: Royal Mirage Deluxe 5*

szallas3.jpg

Ez a kifinomult szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: Marrakech. Az alábbi szálláshelyen összesen 60 vendégszoba található: Royal Mirage Deluxe A hotelt a(z) 2004. évben alapították meg. A helyszínen vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A(z) Royal Mirage Deluxe 24 órás recepciót biztosít. A(z) Royal Mirage Deluxe néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára.

szallas2.jpg

A(z) Royal Mirage Deluxe akadálymentesített, és minden hálószoba hozzáférhető a mozgáskorlátozottak számára. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a létesítménybe háziállat nem hozható. Az épület parkolóval rendelkezik. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik az üzleti létesítményeket és szolgáltatásokat. A létesítmény gyógy- és wellness szolgáltatásokat kínál. A szálláshely számos étkezési lehetőséget kínál. Az ingatlan étterme kiváló konyhájáról és remek szolgáltatásáról híres. A(z) Royal Mirage Deluxe a vendégek igényeire szabott szórakoztatást kínál. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.

szallas4.jpg

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz.

Bővebb infó a foglalásról: itt!

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?