Nápoly hosszú hétvége:szállás reggelivel és repülőjegy (11.23-11.26)

2_4.jpg


Látogass el Caprira, Pompeibe és az Amalfi partra is. De a pizzáról se felejtkezz el!!!

00_1.jpg

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más.

capri11.jpg

 

      -  Nápoly hosszú hétvége
       - 3* szállás reggelivel
       - Ez a városi szálloda előkelő központi helyen, a gyönyörű Nápoly szívében található. Közel fekszik a főpályaudvar, a Piazza Garibaldi, valamint a kikötő és Nápoly főtere, amely mindössze 3 km-re található. A Sant Elmo kastély 6 km-re áll a szállástól,...

       - Ár 41.194 Ft/fő szállással (reggeli) és repülőjeggyel

Bővebb infó a csomagról (szállás és repülőjegy) itt!

Tudtad, hogy már autót is lehet bérelni a csomag mellé?Ha hosszabb időre utazol érdemes megfontolni!

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?