8 nap a szépséges Zakynthoson: repülőjeggyel, 3 csillagos medencés szállással (10.11-10.18)

1_3.jpg

A városról:

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

 Letsos 3* szállás

szallas1.JPG

Egy elragadó szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Alykes-Alykanas. A város központjától 100 méterre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A létesítmény 200 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 13. 5 kilométert kell utazzanak a repülőtérig.

szallas2_5.jpg

A barátságos 133 lakótéri egység mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. A létesítmény lehetővé teszi a közös helyiségekben és a lakegységekben Wi-Fi kapcsolatot a vendégek számára. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít. Továbbá ez a gyermekbarát ingatlan igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. A közösségi helyiségek kerekesszékesek számára is megközelíthetőek. Az épületbe háziállat nem vihető be. Az autóval érkező vendégek járműveiket a szálláshely parkolóhelyeinek egyikén hagyhatják.

szallas3_6.jpg

A vendégek igénybe vehetik a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A vendégek értékelni fogják az ebben a létesítményben található étkezési lehetőségeket. Az utazók kiélvezhetik a lehetőséget, hogy remek ételeket kóstoljanak meg, melyeket a hotel éttermében szolgálnak fel. A(z) Letsos a vendégek igényeire szabott szórakoztatást kínál. A(z) Letsos minden olyan szükséges szolgáltatással és kényelmi berendezéssel rendelkezik, ami egy sikeres üzleti esemény lebonyolításához szükséges.

Bővebb infó: itt!

................................................................................................................................................................

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?