Álomnyaralás Balin 11 nap 4* medencés szállással, repülőjeggyel (10.01-10.12)

bali-2975787_960_720.jpg

Bali méltán a világ egyik leghíresebb úti célja. Az indonéz szigetvilágban, Jáva és Nusa Tenggara között elhelyezkedő szigetet paradicsomi természeti környezet, lenyűgöző kulturális örökség és a mindennapokat átható kifinomultság elegye teszi varázslatossá.

indonesia-570661_960_720.jpg

Legfelkapottabb üdülőhelyein, mint Kuta, Legian, Seminyak vagy Nusa Dua, ma már minden a turisták kényelméről szól, és kevés a hagyományosan balinéz, de egészen könnyen elkirándulhatsz a kicsiny sziget bármelyik szegletébe. Ubudba, Bali kulturális központjába szinte mindenki ellátogat, és van, akit aztán napokra, akár hetekre magával ragad a kreatív pezsgés.

rice-terrace-2633612_960_720.jpg

A sziget belseje felé indulva rizsteraszok, vulkánok, vízesések, ősi templomok, ha pedig a partok mentén kirándulsz, álomszép tengerparti szakaszok várnak, és mindenhol levesz majd a lábadról a helyiek legendás mosolya és kedvessége.

bali-2243103_960_720.jpg

Szállásról: Y Resort Ubud 4*

szallas4_1.jpg

Ez a kedves nyaralóközpont itt található: Ubud. A üdülőközpont 25. 0 kilométerre található a kikötőtől. Az alábbi szálláshely összesen 25 szobával rendelkezik: Y Resort Ubud. Eme létesítmény építésének a története 2010-ig nyúlik vissza. A(z) Y Resort Ubud által biztosított internet-hozzáférés teszi még kellemesebbé a vendégek itt-tartózkodását. A(z) Y Resort Ubud 24 órás recepciót biztosít. 

szallas1_2.jpg

Bővebb infó a foglalásról: itt!

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?

 

Címkék: Egzotikus