8 csodálatos nap a gyönyörű görög Lefkada szigeten, repülőjeggyel és 4* félpanziós szállással, ideális családok részére

agiofili-beach-on-the-ionian-sea-lefkada-island-greece_-min.jpg

Tudnivalók Lefkadáról

Nem véletlen, hogy a Görög mitológia a Jón tengerben fekvő szigetet már korán összefűzte az életről, szerelemről és a halálról szóló történetekkel. A Lefkatas csücskön, amelyet az ókorban Lefkas Petra-nak (fehér szikla) is neveztek, a tengerészek érezhették a természet teljes, féktelen erejét. Homérosz a sziget e részét a földalatti világ bejáratával hozta kapcsolatba.

A szigeten állt Apollón őskori szentélye is. Egy másik legenda szerint itt vetett véget életének Szapphó költőnő, mivel szerelme a szépséges Phaón iránt nem talált viszonzásra. Lefkadán az élet fénye a szépség teljes pompájával párosul.

aerial-photograph-2157267_960_720.jpg

Ezért a szigetet Lefki-nek (szép) is nevezték, hiszen szépsége érintetlen és tiszta.

Olyan mint a gyönyörű hableány, aki felkelti érdeklődésünket és csábít, hogy kövessük őt.

lefkada-1906749_960_720.jpg

Családdal, párban, vagy barátokkal is érdemes ellátogatni a szigetre, melynek különlegessége (utazási szempontból), hogy komppal, autóval s tömegközlekedéssel, de kellemes hajóúttal is egyaránt megközelíthető (egy nyitható hídnak (Agia Mavra Bridge) és a vízalatti alagútnak köszönhetően).

Szállás: Porto Galini 4* félpanzióval

szallas3_2.jpg

Egy kedves szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Nikiana.

A legközelebbi strand közvetlenül a létesítmény előtt kezdődik. Összesen 136 szoba szolgálja a vendégek kényelmét. A(z) Porto Galini 2007 évben lett renoválva. A vezetékes és a vezeték nélküli internetkapcsolat egyaránt a vendégek kényelmét szolgálja a közös helyiségekben. Az épület 24 órán át rendelkezésre álló recepciót biztosít. Ez a(z) Porto Galini nem állatbarát létesítmény.

szallas1_3.jpg

Ez az ingatlan büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. Az ebben a létesítményben megszálló vendégek igénybe vehetik az ingatlan wellness létesítményeit is.

szallas4_2.jpg

A létesítmény szórakoztató programjait úgy tervezték meg, hogy azok minden típusú utazó igényét kielégítsék. Az itt megszállóknak nem kell elhagyniuk a helyszínt ahhoz, hogy finom ételeket élvezhessenek, hiszen az ingatlan számos remek vendéglátóipari egységgel rendelkezik.

A szobából kilátás a tengerre.

szallas2_1.jpg

Bővebb infó a foglalásról: itt!

A fenti linken lehetőség van olcsóbb szállást is nézni, így mindenki az igényeinek megfelelően tudja kiválasztani a szállást.

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?