Egy hét nyaralás Ibizán, medencés szállással és repjeggyel szeptemberi indulással

00_2.jpg

IBIZA

 A sziget fővárosa, eredeti nevén Evissa, egy bűbájos mediterrán helység, amelynek békéjét nyáron váltja fel a látogatók nyüzsgő élete. Ibiza egésze középkori hangulatot áraszt és erre a legjobb példa a város dombján található Dalt Vila városrész. A szűk utcácskákon sétálgatva találkozhatunk a középkori spanyol építészet minden apró részletével.

15_1.jpg

Ibiza városa - Népszerű nyaralóhely, a szezon júniustól szeptember végéig tart. A hippikorszak óta sok külföldi keresi fel, de igazán népszerűvé az 1990-es évek óta vált. Buli-sziget. Szórakozóhelyei világhírűek, de az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kap változatos tengerpartja. Óvárosa 1999 óta az UNESCO Világörökségének része.

A legnagyobb éjszakai szórakozóhelyek:

  • Privilege, Sant Rafel. Befogadóképessége 14 000 fő. A legnagyobb szórakozóhely a szigeten és egyben a világ egyik legnagyobbika.
  • Amnesia, Sant Rafel
  • Es Paradis, Sant Antoni de Portmany
  • Gatecrasher, Sant Antoni de Portmany
  • Space, Sant Jordi de ses Salines
  • Pacha, Ibiza-város

A bulizás szerelmeseinek:

Csatlakozzon a nonstop partikhoz a világ egyik legnagyobb bulivárosában. San Antonio és a Playa d'en Bossa üdülőhelyei első osztályú szuperklubokkal és világhírű DJ-kel várják.

Családoknak:

Mindenki szeretni fogja a rengeteg napsütést, a türkízkék tengert és az aranyló homokot a családbarát San Eulalia-ban, ahol két nyüzsgő strand és számos barátságos étterem közül választhat.

A természet kedvelőinek:

Rengeteg felfedezni való hely várja ezen a lenyűgöző szigeten, hajózzon a nyugati tengerparton, miközben a nap a horizonton áll, vagy haladjon észak felé, hogy felfedezhesse a Puerto San Miguel és Portinatx színes vadvirágokkal borított dombjait.

Bővebb infó itt!

 

10_1.jpg

................................................................................................................................................................

................................................................................................................................................................

Foglalj utazást az első magyar online utazási irodában!

 

Ahogy a webáruházakban  a hagyományos boltokhoz képest olcsóbban megkapsz mindent, ugyan így már a nyaralásodat is le tudod foglalni az első magyar online utazási irodánál.

Foglalj le mindent online (szállást, utazást, autóbérlést, transzfer, biztosítás, programok).

Ha segítségre van szükséged a foglaláshoz vagy az utazásod során, magyar nyelvű ügyfélszolgálat telefonon és emailben áll rendelkezésedre!

Foglald le MOST ezen az áron, de az idő múlásával (akár percenként) drágulhat, mert a jegyek hamar fogynak, így  korlátozottan elérhetőek ezen az áron!

Mit_kell_tudnod_az_ajánlatok_lefoglalásához?